Metalac 2

Firma "METALAC 2" zriup je osnovana 25.03.2002 godine u Banatskom Novom Selu i svoju delatnost razvija na dva segmenta.

Primarna delatnost firme je proizvodnja opreme za doradu semenskog kukuruza, od kontrolisanog istovara, transporta klipa i zrna kukuruza, čišćenja klipa kukuruza pa do sušenja. U oblasti proizvodnje i montaže opreme za doradu semenskog kukuruza, naša firma je prisutna na tržištima: Srbije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Kazahstana i Rusije. Kroz komunikaciju sa svojim kupcima, trudimo se da konstantno radimo na usavršavanju i modernizaciji podizanju nivoa kvaliteta svojih proizvoda.

Sekundarna delatnost firme jeste prerada plastičnih masa postupkom rotacionog livenja. Naši proizvodi nalaze  primenu u: agro industriji, građevinarstvu, domaćinstvu, industriji itd. U svojoj alatnici možemo izrađivati alate za proizvode do 20 000 litara. U ovoj oblasti, ostvarili smo uspešnu saradnju sa kupcima sirom Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Italije.

Posedujemo preko 200 svojih alata za rotaciono livenje, kao i alate svojih kupaca koji su izrađeni u našoj alatnici sa kojima mi vršimo uslugu livenja delova i obezbeđujemo skladište za te alate.

2014 godine firma " Metalac 2" je izgradila novi proizvodno poslovni objekat površine 2240 m², gde će se intalirati CNC obradni centar alatnice i povećati kapacitet proizvodnje artikala za 30 %. U 2015 godini proširujemo poslovnu saradnju sa Ukajinom, i Rusijom u oblasti rotacionog livenja za agro industriju. Cilj nam je imati zadovoljne potrošače, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje kvaliteta naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve.

 

 

 

Oprema za doradu semenskog kukuruza

Rotaciono livenje